sinds 1922
Pure ambacht & kwaliteit

Vragen? Bel 024-3600232 of mail

De Wildcentrale levert zowel aan particulieren als ook aan de horeca, grootverbruikers en instellingen.

De Wildcentrale biedt:
- een totaal assortiment van kip, gevogelte en wild,
- een uitstekende service & kwaliteit,
- kip en het wild verwerkt in onze uitsnijderij tot panklare producten. 

Bekijk de verschillende categorieën hieronder voor ons uitgebreide assortiment. Staat het product wat u zoekt er niet tussen neem dan contact met ons op, we kunnen het wel in de winkel hebben of speciaal voor u bestellen.

Specialiteiten,
Gedurende het gehele jaar verse kip & gevogelte specialiteiten o.a. Uit Frankrijk 3 sterren beter leven kippen ( zoals poulet noir –poussin- poulet fermier Ancenis-poulet les landes - kalkoen- parelhoen -tamme eend- kwartel- maar natuurlijk ook konijn en lam, hiervan zijn uiteraard ook delen en specialiteiten van verkrijgbaar. Grillspecialiteiten, gedurende de gehele dag verkrijgbaar gegrilde kippen – bouten hotwings en sweet & spicy wings ook gegrilde rollades per stuk of als vleeswaren naturel of pittig – gegrilde kipdrumsticks maar natuurlijk ook Spare ribs huisgemarineerd en gegrild.

Uit eigen Keuken,
Dagelijks vers bereid, bami & nasi maaltijden: kip bereid in diverse sauzen. Gekonfijte eendenbout – Gekonfijte wilde Ganzebout-kwartelhammetjes – paté van wild – wildrookworst allergenenvrij. Tijdens het wildseizoen Hazenpeper & Veluwse wildstoverij. Vol trots zijn wij ook op onze goulash van wild zwijn (lekker pittig) en de gebraden konijnbout op Vlaamse wijze (met bier) Party pannen ideaal voor elk feestje, nieuw zijn de Spare rib pan 3 kilo voor slechts € 32,50 en de Hete kippendijen pan!! 
2,5 kilo gebraden kipdijenvlees in een overheerlijke pikante sezamsaus voor € 32,50

Gerookte & gedroogde specialiteiten,
Gerookte wildzwijnham – Pastrami van Wilde Gans– wild zwijn pastrami– gedroogde wild zwijn ham – gerookte hertenham – gerookte eendenborst – rookworst van wildzwijn- kip rookworst (glutenvrij) – gerookte kipfilet(allergenenvrij).

Paté ambachtelijk bereid
Fazantpaté met pistache en cranberry (glutenvrij) reepaté met bosui en pruimen met een vleugje steranijs(glutenvrij) Deze patés worden speciaal voor ons ambachtelijk geproduceerd, ze zijn grof – robuust maar vooral vol van smaak! verder een overheerlijke wildzwijn paté met veenbes maar ook diverse paté in tunnelvorm waar u de lekkerste voorgerechten mee op tafel zet. bijvoorbeeld een proeverij van wild, een combinatie van paté, gerookte wildham en gerookte eendenrollade (Carpaccio).

Wild zoals wild hoort te smaken, (als toen)
Speciaal en puur zoals onze klanten gewend zijn gaan wij altijd voor kwaliteit en al ons wild is puur en gekeurd en vol van smaak, bijvoorbeeld Herten uit het wild en geen farm bijvoorbeeld een super kwaliteit Hertenbiefstuk van Edelhert. Waar vindt U nog een volle hele haas (simpel bij ons) wij bieden u een keur van wild zoals fazant heel of delen, wild konijn, haas en hazendelen, patrijs, wilde eend of filets ervan, wild zwijn in al zijn onderdelen ,filet ,bout, rollade, stoofvlees, Ree ook in delen met als topper de reefilet, wilde duif of filet ervan.

Wie zijn Wij !!
De Wildcentrale is gevestigd in een prachtig historisch pand aan de Hertogstraat 27 aan de rand van het in Nijmegen. In dit bijzondere Jugendstilpand treft men een bijzonder Poeliersbedrijf.
Een familiebedrijf sinds begin 1920 waar al diverse generaties het vakmanschap wordt door gegeven, verstand van smaak en kennis van het mooie vak, graag naar de wensen van de klant luistert en al jarenlang een begrip is in Nijmegen en regio, zowel bij particulier en horeca die onze ambachtelijke producten en service steeds meer waarderen waarvoor onze dank. Onze ervaring is dat de consument en ook onze horeca relaties de laatste jaren steeds meer bewust en kritisch wordt van wat men eet!, en dit is precies waar wij als vakmensen altijd naar kijken en ook uitstralen naar de consument u Dus!

De Kippen!
Langzaam groeiende rassen & antibiotica vrij, zoals Gildehoen, kemper , het Franse assortiment Label Rouge, Poulet Noir zijn kippen met ruim voldoende vrije uitloop (binnen en buiten) de meeste kippen verkopen wij in alle onderdelen en producten hiervan!

Bekijk hier ons assortiment (PDF).